Αφαίρεση Τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ

Το τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερος κόσμος, νοιώθει την ανάγκη να αφαιρέσει οπό το δέρμα του κάποιο τατουάζ που έχει κάνει στο παρελθόν σε κάποιο σημείο πάνω το σώμα.

Ρυτίδες

Η ενεργοποίηση φυσιολογικών μηχανισμών ανάπλασης και παραγωγής νέου κολλαγόνου με τη βοήθεια των λέιζερ οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ότι αφορά τη βελτίωση των ρυτίδων και της υφής του δέρματος προσώπου-λαιμού.

Μικροδερματοαπόξεση

Η μικροδερματοαπόξεση (microdermabration) είναι η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδος πήλινγκ. Πολύ βαθύς καθαρισμός, ανανέωση της επιδερμίδας, αντιμετώπιση των πανάδων με εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τους ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών πήλινγκ. Ιδανικό για συνδυασμό με θεραπείες φωτοανάπλασης με λέιζερ.

Ευρυαγγείες

Ευρυαγγείες προσώπου - κάτω άκρων ειναι τα μπλε και κόκκινα αγγεία που προβάλλουν στο δέρμα του προσώπου και των ποδιών. Αποτελούν συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας λέιζερ με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Αιμαγγειώματα

Τα αιμαγγειώματα είναι εκ γενετής αγγειακές βλάβες, που εμφανίζονται οπουδήποτε (πρόσωπο-κορμό-άκρα) σαν κόκκινα σημάδια με συχνά μεγάλη έκταση. Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε ικανοποιητική θεραπεία. Σήμερα τα λέιζερ έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα.

Ραγάδες

Οι ραγάδες είναι πολύ συχνό πρόβλημα του δέρματος, που εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του σώματος. Τα λέιζερ δίνουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, ιδίως όταν οι ραγάδες είναι πρόσφατες.

Κυτταρίτιδα

Είναι ο εφιάλτης ακόμη και των πιο καλλίγραμμων κορμιών, αφού δεν κάνει διακρίσεις κι εγκαθίσταται, όχι μόνο σε σώματα με κάποια παραπάνω κιλά αλλά και σε λεπτές σιλουέτες. Το να απαλλαγεί κανείς απ’ την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος φαινόταν, μέχρι τώρα, αποστολή με αμφισβητούμενο αποτέλεσμα. Μέχρι χτες...

Κηλίδες-Δυσχρωμίες-Πανάδες

Οι κηλίδες-δυσχρωμίες-πανάδες αποτελούν βλάβες από χρόνια έκθεση στον ήλιο. Εντοπίζονται συνήθως σε πρόσωπο και χέρια. Τόσο η μικροδερματοαπόξεση όσο και το λέιζερ δίνουν άριστα αποτελέσματα.

Υπερτροφικές Ουλές Χηλοειδή

Οι Υπερτροφικές Ουλές Χηλοειδή είναι αποτελέσματα κακής επούλωσης που αντιμετωπίζονται με θεαματικά αποτελέσματα με τη βοήθεια των λέιζερ.

Αποτρίχωση

Tο λέιζερ αποτελεί τη καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης στον κόσμο. Σημαντικό όμως είναι να γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό και με κατάλληλο εξοπλισμό για άριστο αποτέλεσμα.

Ακμή - Ουλές Ακμής

H χρήση λέιζερ επιτυγχάνει σημαντικότατες βελτιώσεις τόσο της ακμής όσο και των ουλών που δημιουργούνται από αυτή καταργώντας πολλές φορές και την χρήση φαρμάκων.

Laser Health Beauty and Body Slim

Θήρας 13 | ΤΚ: 18757 Κερατσίνι
Τηλ: +30.210.4310001
Τηλ: +30.210.4326331
Email. info@laser-health.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 16:00 - 21:00
Τρίτη: 16:00 - 21:00
Τετάρτη: 16:00 - 21:00
Πέμπτη: 16:00 - 21:00
Παρασκευή: 16:00 - 21:00
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά